Bronse til Jo

Jo Forseth Indgaard løp inn til NM-bronse på hjemmebane, til stor jubel blant publikum. En meget spennende langdistanse, der Frols Ulf Forseth Indgaard og Yngve Skogstad lenge lå i toppen, som endte på hhv 4. og 5.plass.

Dette sa Jo etter bronseløpet:

Løpet var veldig bra. Ingen postbom, og jeg tror jeg traff på veivalgene brukbart også, så jeg er fornøyd. Det var tungt fra første meter, jeg hadde nok ingen topp dag fysisk, men jeg har ikke bommet noe, og da holdt det akkurat til medalje. Ut av passering var jeg veldig sliten, og måtte bare prøve å holde inn. På en skala fra 0-12 er jeg ca 9 fornøyd. Det er jo fortsatt to som er bedre, og jeg vil jo gjerne slå dem. Men, når løpet gikk så bra, er jeg veldig fornøyd!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien