Intervju med kongepokalvinneren

Intervju med kongepokalvinneren

Foto: Per Ivar Skinderhaug

Mari Fasting imponerte igjen, og orienterte seg sikkert inn til gullmedalje på langdistansen.

Dette sa Mari etter målgang:

«Det var en litt krevende start, så man måtte ha fokus. Jeg var forberedt på at det ble litt ned lia og sånn, så jeg var ordentlig på hugget fra starten av. Det er en utfordring for meg når det til tider er trønderterreng som jeg egentlig kan som jeg føler meg trygg på. Man må være på hugget og ikke gjøre feil og slurve. Jeg hadde fokus hele veien fra start på å gjøre en ordentlig jobb.»

Det var veldig artig, man måtte stå på hele veien. Jeg følte jeg klarte å ligge på forskudd. Det var en i gåseøyne lett løype for oss damene, for i og med at vi passerte arena fikk vi ikke noen superlange strekk som var veldig krevende. Så da følte jeg meg ganske trygg på de valgene jeg gjorde og at jeg løp bra hele veien. Det var trasèvalg mange steder som man måtte ta stilling til, men jeg fikk ikke den store veivalgsnøtta som jeg hadde tenkt Lars (Skjeset) skulle legge for oss. Det er vel kanskje vanskelig å legge når damene har så «kort løype».»

«Men, det var kanskje bra for meg – for da fikk jeg gjennomført trygt og sikkert hele veien!»

 

NM-uka gratulerer Mari med NM gull og kongepokal!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien